Over ons

Krekels Bouwservice bv is een gerenommeerde onderneming die door de jaren heen een uitstekende reputatie heeft opgebouwd in de branche. Begin 2019 vierde het familiebedrijf - gerund door Carlo, Marlies en Veerle Krekels - de bijzondere mijlpaal van vijfentwintig jaar ondernemerschap. De aandachtsgebieden van Krekels Bouwservice variëren van bouwen, verbouwen en renoveren tot (panden)onderhoud, zwembadtechniek en projectbegeleiding, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Voor elke discipline heeft de onderneming professionals in huis, die vakkundig en netjes werken en meedenken om het project zo optimaal mogelijk te stroomlijnen. De lijnen zijn kort. Zowel ten aanzien van de grote opdrachten als de kleinere klussen heeft u als opdrachtgever één aanspreekpunt.

De activiteiten die Krekels Bouwservice ontplooit, zijn zowel van toepassing op de particuliere als de zakelijke markt. De onderneming werkt nauw samen met onder meer overheidsinstanties, woningcorporaties en investeringsmaatschappijen. Deze website geeft u een impressie van de afzonderlijke werkgebieden, die tezamen het solide fundament vormen van Krekels Bouwservice. Fotoreportages van uiteenlopende projecten maken de werkzaamheden en mogelijkheden inzichtelijk. Neem vrijblijvend contact op om uw wensen kenbaar te maken. Krekels Bouwservice zal u niet teleurstellen.

U vindt het kantoor van Krekels Bouwservice aan de Parijsboulevard in Sittard, in de schaduw van het stadion van Fortuna Sittard. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid tegenover de zaak.

CONTACT OPNEMEN