Aanleg en onderhoud

S.A.I., onderdeel van Carlo Krekels Bouwservice, is verantwoordelijk voor aanleg en onderhoud van diverse typen zwembaden. Bij de aanleg van privézwembaden wordt eveneens rekening gehouden met de omringende ruimte. Dat betekent dat, indien gewenst, de bestrating wordt uitgevoerd, de tuin (opnieuw) wordt aangelegd en er bijvoorbeeld een tuinhuis wordt opgericht, eventueel voorzien van sauna. Door de combinatie van jarenlange ervaring met een behoorlijke portie knowhow weet S.A.I. steeds weer verrassende ontwerpen te creëren.

Voor een lange levensduur en optimale hygiëne is goed onderhoud van privézwembaden een absolute must. We staan garant voor gedegen onderhoud en maken uw zwembad vakkundig winter- en zomerklaar, zodat u jaar in jaar uit zorgeloos kunt zwemmen en genieten van uw bad.

Behalve onderhoud van privézwembaden neemt S.A.I. ook onderhoud van publieke zwembaden voor zijn rekening. De installatie van een groot, publiek bad dient immers te allen tijde probleemloos te functioneren. Professioneel onderhoud en een intensieve controle zijn derhalve onontbeerlijk voor technische perfectie. Zo maakt onder meer zwembad De Bronspot in Brunssum met grote tevredenheid gebruik van onze diensten.